Fırın ve pastane mekanları unlu mamüllerin ağırlıklı olduğu işletmelerdir. Un maddesine ek olarak ekmek, pasta kırıntıları böcekler için besin kaynağıdır. Bu nedenle unlu mamül işletmelerinde böcek türleri çok fazla görülmektedir. Besin kaynağı ve çeşitliliğinden dolayı bu işletmelerde görülme olasılığı daha fazladır. Fırınlar içerisinde haşere türleri birden fazla görülebilir. Bu yüzden fırın ve pastane böcek ilaçlama tüm haşere türlerini yok etme özelliğine sahip kimyasal kullanılarak yapılır. fırınlar böcek türlerinin en yoğun görüldüğü mekanlar olduğu için periyodik olarak böcek ilaçlama işlemi yapılması önerilir. İlaçlama yapılacak alanda diğer mekanlarda olduğu gibi gıda malzemeleri ortamdan uzaklaştırılmalıdır. Diğer ilaçlama işlemleri sonrası gibi fırın ve pastane ilaçlamaları sonrası temizlik yapılması çok önemlidir. Özellikle tezgah ve reyonların temizliği daha itinalı yapılmalıdır. Pastane ve fırın böcek ilaçlama işleminde genelde kokusuz kimyasallar tercih edilir. Gerekli olduğu alanlarda sprey ilaçlama dışında jel ve yemleme ilaçlama türleri de tercih edilebilir.
Böcek ilaçlama alanında uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Özellikle fırın ve pastanelerde ilaçlama yapılacaksa kurumsal bir firmadan yardım almanız önerilir. SOS danışmanlık firmamız uzman böcek ilaçlama ekibimiz ile fırın ve pastanelerde profesyonel olarak hizmet sunmaktadır. Ekiplerimiz ilaçlama öncesi keşif yaparak mekanda yapılması gereken işlemleri listeleme yapar. İşletmenin müsait olduğu zamanda ilaçlama işlemine başlar.
Çevre İlaçlama alanında uzman personeli ile her zaman siz müşterilerimizin hizmetindeyiz. Bilinçsizce veya tecrübesiz yetkisiz firmalara yaptırılan ilaçlamalar sizlerin ve müşterilerin, sağlığını tehdit ederek zehirlenmelere yol açabilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir. Kaliteden ve sağlığınızdan ödün vermeden her türlü haşere ve kemirgen sorununuzu çözmeyi siz müşterilerimize taahhüt ederiz.